0299-461918 Ma - Do 08:00 - 17:00, Vr 08:00 - 15:00, Leveren en retour units en containers volgens afspraak. Einsteinstraat 43, 1446 VE Purmerend

Containers

Algemene info
Containers zijn beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Het meest bekend zijn de 10ft en 20ft. Een aantal maten zijn zowel in opslag- als zeewaardige kwaliteit beschikbaar. Wat is het verschil?

Opslagcontainers
worden geleverd met houten of stalen vloer. Dit type container is lichter uitgevoerd dan een zeecontainer en worden niet overzees gebruikt om goederen te vervoeren.

Opslagcontainers zijn verschillende formaten leverbaar:
4ft, 6ft, 8ft, 10ft, 15ft, 20ft. Opties zijn: verlichting, elektra-aansluiting, een loopdeur en/of Mul-T-Lock afsluiting. In vele RAL-kleuren leverbaar. 

Zeecontainers
mogen over zee worden vervoerd wanneer ze zijn voorzien van een CSC-plate. Daarnaast is er een verschil in materiaal en gewicht. Zeecontainers zijn vervaardigd uit Cortenstaal. Deze staalsoort is sterker en corrosiebestendig. 

Specials
zijn containers voor speciale toepassingen. De Open Side container heeft deuren aan de lange zijde. Double-Door containers hebben deuren aan de 2 kopse kanten. Both Side Open containers hebben 3 zijden die open kunnen. Open top containers kunnen van de bovenzijde geladen worden en zijn voorzien van een dekzeil of een hardtop.